• Πα. Απρ 19th, 2024

Στο «στόχαστρο» ιταλικών ομάδων ο Μπακασέτας

ByΕύα Μελά

Φεβ 27, 2023

Οι εμφανίσεις του Τάσου Μπακασέτα με την Τράμπζονσπορ φαίνεται πως τον έβαλαν στο στόχαστρο της Μπολόνια που σκέφτεται να καταθέσει προσφορά 6-7 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ακόμα μία εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί στην Τουρκία ο Τάσος Μπακασέτας που μετράει ήδη 11 γκολ και 11 ασίστ σε 33 εμφανίσεις με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ. Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνάει.

Μετά από το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Φιορεντίνα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο πρώην άσος της ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπολόνια η οποία παλεύει φέτος για να βγει στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τη «Fanatik», η ιταλική ομάδα ετοιμάζεται μάλιστα να καταθέσει πρόταση 6-7 εκατομμυρίων ευρώ στους Τούρκους για να τον κάνει δικό της.

Με μία τέτοια προσφορά όμως μάλλον δύσκολα θα τα καταφέρει αφού η Τράμπζονσπορ αξιώνει ένα ποσό στα 12 εκατ. ευρώ για να τον αφήσει να φύγει. Πάντως, ο Μπακασέτας την επόμενη σεζόν θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και αυτό ίσως παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις με την Μπολόνια ή οποίον άλλον ενδιαφερόμενο προκύψει.