• Δε. Σεπ 16th, 2024

Η USGA και η Kohler Co. Συνεργάζονται για Τρία Μελλοντικά Γκολφ Τουρνουά

ByΕύα Μελά

Αυγ 14, 2024

Το γκολφ επιστρέφει με δυναμικό τρόπο στην πολιτεία του Ουισκόνσιν.

Η Αμερικανική Ένωση Γκολφ (USGA) ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα διοργανώσει τρία τουρνουά – το 2028 U.S. Amateur Open, το 2033 U.S. Junior Amateur και το 2037 U.S. Girls’ Amateur – στο Whistling Straits, το οποίο βρίσκεται στις ακτές της λίμνης Μίσιγκαν, περίπου μία ώρα βόρεια του Μιλγουόκι.

«Η USGA είναι ενθουσιασμένη να αναζωπυρώσει τη δέσμευσή μας με την Kohler και ανυπομονούμε για μια μακροχρόνια και καρποφόρα συνεργασία», δήλωσε ο Mark Hill, διευθυντής του τμήματος Πρωταθλημάτων της USGA, σε μια δήλωση. «Το Whistling Straits είναι γνωστό για την απόδοσή του στη διεθνή σκηνή και γνωρίζουμε ότι θα προβάλλει και θα εντυπωσιάσει τους καλύτερους ερασιτέχνες παίκτες του κόσμου.»

Το γήπεδο, το οποίο ανήκει και διαχειρίζεται η Kohler Co., έχει φιλοξενήσει προηγουμένως τρία μεγάλα τουρνουά: το PGA Championship το 2004, το 2010 και το 2015 και πιο πρόσφατα, το Ryder Cup το 2021, καθώς και το U.S. Senior Open το 2007.

Ένα άλλο γειτονικό γήπεδο της Kohler, το Blackwolf Run, φιλοξένησε το U.S. Women’s Opens το 1998 και το 2012.

«Είμαστε ευχαριστημένοι που συνεργαζόμαστε με την USGA για να φέρουμε αυτά τα περίφημα πρωταθλήματα γκολφ στο Whistling Straits, συνεχίζοντας την κληρονομιά μας στην φιλοξενία αξέχαστων και ρεκόρ εκδηλώσεων», δήλωσε ο Dirk Willis, αντιπρόεδρος – Γκολφ, Τοπίο & Λιανική. «Το ερασιτεχνικό γκολφ είναι η καρδιά του παιχνιδιού, ενώ το γκολφ για νέους βοηθά να τροφοδοτήσει την επόμενη γενιά παθιασμένων παικτών, και είναι μεγάλη τιμή να φιλοξενούμε αυτούς τους εκλεκτούς άνδρες και γυναίκες τα επόμενα 10 χρόνια. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε το απίστευτο ταλέντο τους μπροστά στους υπερήφανους οπαδούς του γκολφ του Ουισκόνσιν και να παρέχουμε μια παγκόσμιας κλάσης εμπειρία γκολφ για όλους τους εμπλεκόμενους.»

Η USGA έχει διοργανώσει αρκετά τουρνουά στο Ουισκόνσιν τις τελευταίες δύο δεκαετίες, πιο συγκεκριμένα το 2017 όταν το U.S. Open έλαβε χώρα στο Erin Hills, το οποίο φιλοξένησε το U.S. Amateur το 2011 και θα φιλοξενήσει επίσης το U.S. Women’s Open το 2025.

Εκτός από τα τρία τουρνουά που ανακοινώθηκαν για το Whistling Straits, η USGA έχει προγραμματίσει τέσσερα άλλα πρωταθλήματα στο Ουισκόνσιν: το 2026 U.S. Mid-Amateur, το 2029 U.S. Junior Amateur, το 2030 U.S. Women’s Mid-Amateur και το 2034 U.S. Girls’ Junior, όλα τα οποία θα διεξαχθούν στο Sand Valley Resort κοντά στο Nekoosa, στη βόρεια κεντρική περιοχή του Ουισκόνσιν.