• Σα. Απρ 27th, 2024

Έντονη παρουσία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην 30η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων – Agrotica 2024

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετείχε ενεργά και φέτος στην 30η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων – Agrotica 2024. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η διοργάνωση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα για την αγροτική οικονομία στην Ελλάδα και αποτελεί σημείο αναφοράς για επιστήμονες γεωπόνους, αγρότες, επιχειρήσεις και ενδιαφερόμενους για τη γεωργία.

Στην Έκθεση παρευρέθηκαν οι Πρυτανικές Αρχές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με στόχο την προώθηση της εξωστρέφειας και την προβολή των επιστημονικών του πεδίων. Επιπλέον, πολλές προσωπικότητες από τον κόσμο της πολιτικής και της εκπαίδευσης επισκέφθηκαν το περίπτερο του πανεπιστημίου, ενώ καθηγητές και ερευνητές παρέστησαν για να ενημερώσουν το κοινό για τις επιστημονικές δραστηριότητες και την καινοτομία που χαρακτηρίζει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Συνολικά, η παρουσία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Agrotica 2024 αναδεικνύει τη σημασία του ρόλου του στην προώθηση της γεωργίας και της επιστήμης στον τομέα αυτόν.